Dag 4: derde en tevens de laatste basisschool & natuurpark
24 mei 2012
🇸🇪
vanuit Zweden
Haa die lieve kids! Wat leuk om al jullie leuke, lieve en geïnteresseerde berichten te lezen! Doet me goed, want ik sta te popelen om jullie vanalles te kunnen laten zien! Vandaag was een speciaal
bezoek. We gingen naar een school waar allemaal kinderen zitten met buitenlandse ouders. Er waren maar twee kinderen die wel een Zweedse ouder had. Het ging van irak Tot afrika Tot hongarije Tot
japan.. etc! Heel verschillend. Op die school hadden de kinderen tevens de kans om in een soort koor te komen. Hiervoor moeten ze eerst een auditie doen. Ze hadden vandaag toevallig generale
repetitie voor de show van vanavond, dus wij waren er bij. Wat was dat mooi!! Ik heb me de ogen niet alleen uitgekeken, maar ook de "oren uitgeluisterd" Haha. Ik had de hele tijd kippenvel, de
kinderen konden zo mooi zingen! Er waren er wel 200 in totaal. Ik heb filmpjes gemaakt, dus laat jullie maar verrassen! Vervolgens zijn we naar een natuurpark geweest. Het was een mooiere wandeling
erheen dan dat het daar ter plekke was. Jammer! Tot slot zijn we nog lekker gaan uiteten: kipsalade met pasta, hmmmmmmm! Nu zitten we gezellig met z'n allen het songfestival te kijken. Joan is
toevallig nu aan de beurt! Whoehoe. Dit is de laatste avond samen in het huisje.. helaas! De tijd is omgevlogen. Morgen gaan we nog een boottocht maken en daarna wat eten en om 16.30u hebben we de
trein terug naar Kopenhagen en vanuit daar om 21.30u het vliegtuig naar Düsseldorf. Dan nog een uur naar huis rijden en ik hoop dan om 00:00 uiterlijk thuis te zijn. Een hele rit dus! Het was een top
week en vind het echt super tof dat jullie het volgen en gereageerd hebben! Anderzijds ben ik stiekem ook wel blij weer mn ouders een mn vriend te zien. En woensdag jullie natuurlijk!! De schoenen
doen de kinderen met een reden uit ivm de hygiëne. Meer vertel ik jullie nog wel! Héél veel liefs, Floor
25 mei 2012, 14:25
Hallo juf Floor!
Ik moest net even aan je denken , heb me net de lekkere Bruno Banani "opgesprietst" en meteen je ma OOk !!!
Is het bij jou ook zo'n super weertje??
Nog een hele goede terugreis!!!! nu snel verder want het is superdruk en "ut sweetje " lupt ons langs het spleetje ......( zaat dien mam graat :)
doei doei ,
Mariëlleke.
26 mei 2012, 12:04
Hey juf Floor,
Ik ben erg nieuwsgierig naar alles wat je gaat vertellen en laten zien! Ik hoop dat de school snel begint. (maar niet te snel want uitslapen is ook leuk).
Gr. Kim
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}